KADROMUZ

Ergün AYDEMİR - MÜDÜR

1965 yılında Karabük’te doğdu .İlk ve orta öğrenimini Karabük´te tamamladıktan sonra 1985 yılında Bolu Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı.1988 yılında Bitlis İli Güroymak İlçesi Çıtak İlkokulu´nda göreve başladı.1991/1992 Eğitim Öğretim yılında Kars İli Digor İlçesi Türkmeşen Köyü´nde asker öğretmen olarak görev yaptı.Zorunlu hizmetini tamamlayarak 1993 yılında Çaycuma´ya atandı. Sırasıyla Torlaklar,Koramanlar,Kerimler,Çomranlı´da sınıf öğretmenliği ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı.1999 yılında A.Ü. A.Ö.F. İlköğretim Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Bölümü´nde lisans öğrenimimi tamamladı.2000 Yılında yönetici seçme sınavını kazanarak Çomranlı İlköğretim Okulu´na müdür olarak atandı. 2005 yılında MEB Uzmanlık Sınavını kazanarak Uzman Öğretmen ünvanını aldı. 2010 yılında yöneticilerin zorunlu yer değiştirme(rotasyon) sonucu Saltukova İlköğretim Okulu´na atandı.Saltukova İlkokulundaki görevinden ayrılarak 2019 yılında yöneticilerin zorunlu yer değiştirme(rotasyon) sonucu Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokuluna Müdür olarak atandı. Halende bu görevi yürütmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.